Over Dermavita

Dermavita is een gespecialiseerde huidtherapeutische praktijk

We ontvangen cliënten met verschillende huidtypen en verscheidenheid aan problemen. We zijn gespecialiseerd in het verhelpen, opheffen of verminderen van een huidstoornis of een beschadigde huid. Littekens, acne, overbeharing, storende bloedvaatjes, pigmentvlekken en oedeem, het zijn voorbeelden van problemen waarmee wij u kunnen helpen.

In de afgelopen jaren is ons werkterrein steeds verder uitgebreid, richting cosmetische dermatologie. Ons geavanceerde apparatuur kan worden ingezet voor steeds meer huidproblemen zoals huidveroudering, rimpels of littekens.

Ons streven is een grote diversiteit aan behandelingen te verzorgen voor een goede prijs. Daarbij verstrekken we eerlijke en redelijke informatie aan de cliënten. Barbara zegt wel eens “De laser is geen toverstaf, maar er is meer mogelijk dan de meeste mensen denken”.

Regelmatig zien we mensen die spijt hebben van hun tatoeage. Wij bieden tatoeage verwijdering door middel van lasertherapie aan, waarbij de behandeling wordt onderbouwd met wetenschappelijke literatuur. Voor cliënten is het goed te weten dat ze bij ons terecht kunnen voor een veilige en effectieve manier van tatoeageverwijdering.

Kwaliteit

Wij zijn aangesloten bij:


Doordat wij voldoen aan deze kwaliteitseisen hebben alle zorgverzekeringen een contract met onze praktijk en worden de meeste behandelingen vergoedt als men aanvullend verzekerd is.

MIJN HAREN ZIJN WIT EN NIET GESCHIKT VOOR LASER. WAT KUNNEN JULLIE VOOR MIJ DOEN?

Service

  • Gratis intake met behandelplan en prijsopgave
  • Gratis proefbehandeling
  • Gratis controle
  • Dag- en avondspreekuur

Heeft u vragen?

Afspraak inplannen

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult met één van onze specialisten. Vul onderstaand formulier in of bel direct naar 075-7370175.

Plan hieronder gelijk een afspraak in om kennis te maken!