Nieuws

Na de zomer weer een nieuwe start

Beste allen,

Na deze zomer proberen we de hectische tijden van de afgelopen maanden achter ons te laten. Natuurlijk houden we ons wel aan alle maatregelen om veilig te mogen werken. 

Wij willen u vragen om ook zoveel mogelijk met onderstaande belangrijke maatregelen rekening te houden:

  • Wij vragen u de afspraak te verzetten bij hoesten, niezen, smaak en reukverlies, keelpijn, diarree of koorts. Ook indien er andere personen in de thuisomgeving zijn met dergelijke klachten. 
  • Wij willen u vragen alleen naar de praktijk te komen. Eventuele begeleiding vragen wij om buiten te wachten.
  • Bent u te vroeg aanwezig, wacht dan ook buiten.
  • Iedereen moet zich aan het principe van 1,5 meter afstand houden.
  • Met ingang van 01-10-2020 adviseren wij ten zeerste om in de openbare ruimte een mondkapje te dragen. Tijdens behandelingen kan er voor gekozen worden het mondkapje tijdelijk af te doen. 
  • Wij vragen u om bij binnenkomst gebruik te maken van de door ons verstrekte desinfectie.
  • Wij zijn voorzien van beschermmiddelen en geven u geen hand maar wel een glimlach.
  • Wij zullen na iedere behandeling de praktijk reinigen.
  • Betalingen het liefst per pin.
  • We proberen voor een goede tijdsplanning te zorgen, dus wees ook op tijd. 

Wij hopen op uw begrip voor deze situatie en in goede gezondheid te verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Team Dermavita

Na de zomer weer een nieuwe start

Heb jij last van zichtbare rode of blauwe vaatjes of donkere plekjes op je gezicht? De winter is de beste periode om daar wat aan te doen. We kunnen ze door middel van verschillende therapieën verminderen. Denk daarbij aan laser, camouflage of andere therapieën.

Lees meer over de ervaring van Bianca.

Lymfoedeem snel laten behandelen

Lymfoedeemklachten kunnen vrij snel na de behandeling ontstaan en zijn meestal blijvend van aard. Daarom is het belangrijk om lymfoedeem zo vroeg mogelijk te herkennen en te behandelen. 

Klik op deze link voor het volledige artikel over lymfoedeem wat verschenen is in het magazine ForYou Zaanstreek, bladzijde 27.

Steun borstkankeronderzoek

Oktober is de maand van borstkanker. Bij Dermavita kunt u deze hele maand een Pink Ribbon speldje kopen, de opbrengst hiervan gaat naar Pink Ribbon om het borstkankeronderzoek te steunen.

Reportage Noordhollands Dagblad

ZELFS EEN TATOEAGE HOEFT NIET VOOR EEUWIG TE ZIJN

,,Tik… tik… tik’’,klinkt het in de behandelruimte van huidtherapiepraktijk Dermavita aan de Zuiddijk in Zaandam. De laser gaat zorgvuldig langs elk stukje wenkbrauw van Adana dos Santos (41) uit Wormer. Bij elke ‘lasershot’ schrikt ze een beetje op en vertrekt ze haar mondhoek.

Ze was een jaar of twintig toen ze in Spanje haar wenkbrauwen zogenoemde permanente make-up gaf, wat iets anders betekent dan de naam doet vermoeden: make-up die na een jaar of drie weer weggaat zodra je die niet jaarlijks laat bijwerken.

Lees hier het volledige artikel over tatoeage verwijdering wat verschenen is in het Noordhollands Dagblad.

Plasmage

DE NIEUWE BEHANDELMETHODE VOOR RIMPELVERMINDERING EN OOGLIDCORRECTIES ZONDER SNIJDEN OF INJECTIES

Plasmage is een huidverbeterende behandeling en een goed alternatief als u liever niet kiest voor fillers of chirurgische ingrepen.

Het Plasmage apparaat ziet eruit als een grote pen met een dunne naald en werkt op basis van plasma-energie, dit zijn geladen gasmoleculen. Er ontstaat alleen plasma wanneer de naald op 1mm afstand van de huid wordt gehouden, de naald raakt de huid dus niet aan. De plasma-energie die ontstaat veroorzaakt kleine gaatjes in de huid, de bovenste huidlaag verdampt en er treedt een krimpeffect op.

Lees hier het volledige artikel over Plasmage.

Afspraak inplannen

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult met één van onze specialisten. Vul onderstaand formulier in of bel direct naar 075-7370175.

Plan hieronder gelijk een afspraak in om kennis te maken!