Nieuws

  • Deze pagina is gewijzigd op: vrijdag 02 november 2018, 08:09:12.

Lymfoedeem snel laten behandelen

Lymfoedeemklachten kunnen vrij snel na de behandeling ontstaan en zijn meestal blijvend van aard. Daarom is het belangrijk om lymfoedeem zo vroeg mogelijk te herkennen en te behandelen. 

Klik op onderstaande link voor het volledige artikel over lymfoedeem wat verschenen is in het magazine ForYou Zaanstreek, bladzijde 27.

Steun borstkankeronderzoek

Oktober is de maand van borstkanker. Bij Dermavita kunt u deze hele maand een Pink Ribbon speldje kopen, de opbrengst hiervan gaat naar Pink Ribbon om het borstkankeronderzoek te steunen.

Reportage Noordhollands Dagblad

Zelfs een tatoeage hoeft niet voor eeuwig te zijn

,,Tik... tik... tik’’,klinkt het in de behandelruimte van huidtherapiepraktijk Dermavita aan de Zuiddijk in Zaandam. De laser gaat zorgvuldig langs elk stukje wenkbrauw van Adana dos Santos (41) uit Wormer. Bij elke ‘lasershot’ schrikt ze een beetje op en vertrekt ze haar mondhoek.

Ze was een jaar of twintig toen ze in Spanje haar wenkbrauwen zogenoemde permanente make-up gaf, wat iets anders betekent dan de naam doet vermoeden: make-up die na een jaar of drie weer weggaat zodra je die niet jaarlijks laat bijwerken.

Lees hier het volledige artikel over tatoeage verwijdering wat verschenen is in het Noordhollands Dagblad.


Plasmage

De nieuwe behandelmethode voor rimpelvermindering en ooglidcorrecties zonder snijden of injecties

Plasmage is een huidverbeterende behandeling en een goed alternatief als u liever niet kiest voor fillers of chirurgische ingrepen.

Het Plasmage apparaat ziet eruit als een grote pen met een dunne naald en werkt op basis van plasma-energie, dit zijn geladen gasmoleculen. Er ontstaat alleen plasma wanneer de naald op 1mm afstand van de huid wordt gehouden, de naald raakt de huid dus niet aan. De plasma-energie die ontstaat veroorzaakt kleine gaatjes in de huid, de bovenste huidlaag verdampt en er treedt een krimpeffect op.

Lees hier het volledige artikel over Plasmage.


Netwerkpartners