fbpx

Nieuws

WE ZIJN WEER OPEN!

Beste allen,

In onze praktijk hebben wij alle maatregelen genomen met betrekking tot hygiene en praktijkinrichtingen. Wij willen u vragen om ook zoveel mogelijk met onderstaande belangrijke maatregelen rekening te houden:

 • Wij vragen u de afspraak te verzetten bij hoest, niezen, smaak en reukverlies, keelpijn, diarree of koorts. Ook indien er andere personen in de thuisomgeving zijn met dergelijke klachten. 
 • Wij willen u vragen alleen naar de praktijk te komen. Eventuele begeleiding vragen wij om buiten te wachten.
 • Bent u te vroeg aanwezig, wacht dan ook buiten.
 • De reguliere wachtruimte komt te vervallen. Er staat een zitplaats voor u klaar naast de deur van de apotheek. Dit wijst zich vanzelf.
 • Iedereen moet zich aan het principe van 1,5 meter afstand houden.
 • Wij vragen u om bij binnenkomst gebruik te maken van de door ons verstrekte desinfectie.
 • Wij zijn voorzien van beschermmiddelen en geven u geen hand maar wel een glimlach.
 • Wij vragen u bij voorkeur thuis naar de wc te gaan.
 • Wij zullen na iedere behandeling de praktijk reinigen.
 • Betalingen het liefst per pin.
 • We proberen voor een goede tijdsplanning te zorgen, dus wees ook op tijd. 

Wij hopen op uw begrip voor deze situatie en in goede gezondheid te verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Team Dermavita


Hinderlijke bloedvaatjes of pigmentvlekken?

Heb jij last van zichtbare rode of blauwe vaatjes of donkere plekjes op je gezicht? De winter is de beste periode om daar wat aan te doen. We kunnen ze door middel van verschillende therapieën verminderen. Denk daarbij aan laser, camouflage of andere therapieën.

Lees meer over de ervaring van Bianca.

Lymfoedeem snel laten behandelen

Lymfoedeemklachten kunnen vrij snel na de behandeling ontstaan en zijn meestal blijvend van aard. Daarom is het belangrijk om lymfoedeem zo vroeg mogelijk te herkennen en te behandelen. 

Klik op onderstaande link voor het volledige artikel over lymfoedeem wat verschenen is in het magazine ForYou Zaanstreek, bladzijde 27.

Steun borstkankeronderzoek

Oktober is de maand van borstkanker. Bij Dermavita kunt u deze hele maand een Pink Ribbon speldje kopen, de opbrengst hiervan gaat naar Pink Ribbon om het borstkankeronderzoek te steunen.

Reportage Noordhollands Dagblad

Zelfs een tatoeage hoeft niet voor eeuwig te zijn

,,Tik... tik... tik’’,klinkt het in de behandelruimte van huidtherapiepraktijk Dermavita aan de Zuiddijk in Zaandam. De laser gaat zorgvuldig langs elk stukje wenkbrauw van Adana dos Santos (41) uit Wormer. Bij elke ‘lasershot’ schrikt ze een beetje op en vertrekt ze haar mondhoek.

Ze was een jaar of twintig toen ze in Spanje haar wenkbrauwen zogenoemde permanente make-up gaf, wat iets anders betekent dan de naam doet vermoeden: make-up die na een jaar of drie weer weggaat zodra je die niet jaarlijks laat bijwerken.

Lees hier het volledige artikel over tatoeage verwijdering wat verschenen is in het Noordhollands Dagblad.


Plasmage

De nieuwe behandelmethode voor rimpelvermindering en ooglidcorrecties zonder snijden of injecties

Plasmage is een huidverbeterende behandeling en een goed alternatief als u liever niet kiest voor fillers of chirurgische ingrepen.

Het Plasmage apparaat ziet eruit als een grote pen met een dunne naald en werkt op basis van plasma-energie, dit zijn geladen gasmoleculen. Er ontstaat alleen plasma wanneer de naald op 1mm afstand van de huid wordt gehouden, de naald raakt de huid dus niet aan. De plasma-energie die ontstaat veroorzaakt kleine gaatjes in de huid, de bovenste huidlaag verdampt en er treedt een krimpeffect op.

Lees hier het volledige artikel over Plasmage.


Netwerkpartners