Elektrische epilatie

Al 25 jaar ervaring in huidtherapie

Kwaliteits-
geregistreerd

Betaalbare
behandelingen

Dag- en
avondspreekuren

Elektrische epilatie. Gelukkig is er voor witte haren ook een oplossing!

Elektrische epilatie is geschikt voor kleine oppervlaktes en voor alle kleuren haren.

Hoe werkt elektrische epilatie?

Elektrische epilatie is een methode waarbij een heel dun naaldje in het haarzakje wordt aangebracht. De punt van het naaldje wordt verwarmd door een naaldelektrode. Deze methode vernietigt de haar en de bloedvaatjes die de haar van voeding voorzien. Hiernaast vindt er loogvorming plaats in de huid. Deze heeft als doel om de haarkiemen, die nieuwe haren willen vormen in het haarzakje te vernietigen.

ONZE ONTHARINGSLASER TECHNOLOGIE IS VOOR ALLE HUIDTYPEN

Frequentie van de behandeling?

Ieder persoon is verschillend en de één reageert daarom sneller op de behandeling dan de ander. Wij zullen daarom samen met de patiënt een behandelplan opstellen die past bij uw huid en mate van overbeharing.

Combinatie van laser en elektrisch epileren

Omdat overbeharing ook kan bestaan uit een combinatie van lichte en donkere haren kunnen wij de 2 behandelingen, laser en elektrische epilatie, samenvoegen. Daarbij worden eerst de donkere haren behandeld. Als de donkere haren zijn uitgevallen, behandelen we de overige haren met elektrische epilatie.

Heeft u vragen?

Afspraak inplannen

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult met één van onze specialisten. Vul onderstaand formulier in of bel direct naar 075-7370175.

Plan hieronder gelijk een afspraak in om kennis te maken!