fbpx
tatoeage

Stoor je niet langer aan die ongewenste tatoeage!

 • Dermavita
 • Blog

In een opwelling. Omdat ik verliefd was. Toen leek het een goed idee. Er zijn legio redenen waarom je een tatoeage kunt nemen, maar net zoveel waarom je er spijt van kunt krijgen. Wat je in een bepaalde levensfase vereeuwigd denkt te willen hebben op je lichaam, kan later toch niet jouw permanente goedkeuring wegdragen. Niets meer aan te doen. Toch?

Lees verder

huid

Verbeter je huid

 • Dermavita
 • Blog

Voor de behandeling van huidverbetering kunnen we diverse technieken inzetten, één daarvan is huidverzorging. Huidverzorging is een zeer goede toevoeging aan je dagelijkse routine. De huid wordt gereinigd, gehydrateerd en beschermd, waardoor het proces van huidveroudering vertraagd wordt. Bij huidverslapping, littekens of donkere verkleuringen zijn andere maatregelen nodig. Bij Dermavita maken we daarvoor gebruik van de fractional laser, pigmentlaser, plasmage en peelings.

Lees verder

pigmentvlekken

Help! Ik wil van mijn pigmentvlekken af

 • Dermavita
 • Blog
Bijna allemaal krijgen we vroeg of laat te maken met pigmentvlekken. Soms ontdek je na een zon- zeevakantie dat het aantal sproetjes flink is vermenigvuldigd of ontstaat er opeens een grotere pigmentvlek. Het kan karakter aan je gezicht geven, maar als het te veel overheersend aanwezig is, kan het cosmetisch storend zijn. Hoe ontstaan deze pigmentvlekken eigenlijk? En wat kun je eraan doen?

Lees verder

gladde benen

Het hele jaar door gladde benen met laserontharing!

 • Dermavita
 • Blog

Van scheren tot epileren, je hebt alles wel eens geprobeerd. Steeds weer heb je nieuwe hoop dat de haren minder snel terugkomen en dat je geen last meer hebt van een geïrriteerde huid- met pijn en teleurstelling tot gevolg. Ben je helemaal klaar met snijwondjes, ingegroeide haren en eindeloze stoppels? Met laserontharing ben je hiervan verlost. Het maakt een einde aan overbeharing, zonder vervelende bijwerkingen!

Lees verder

De ins en outs van laserbehandelingen

 • Dermavita
 • Blog

Het kan allemaal best ingewikkeld, en misschien zelfs wel eng, klinken: een laserbehandeling. Toch valt dat eigenlijk wel mee. Bovendien zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden en technieken. Barbara Masbeck, huidtherapeut en eigenaar van Dermavita zet speciaal voor jou alle de belangrijkste zaken op een rijtje en vertelt waar je precies op moet letten bij de keuze voor een laserbehandeling. Zo kun je goed voorbereid voor een behandeling kiezen.

Lees verder

huid

'Als je aan de huid komt, raak je ook de ziel'

 • Dermavita
 • Blog

'Wat het mooiste aan mijn vak is? Het constructieve. Dat ik mensen blij kan maken.' Zo vertelt Barbara Masbeck, huidtherapeut en eigenaar van Dermavita. 'Het is iedere keer heerlijk om behandelingen uit te zoeken waardoor mensen weer blij met zichzelf kunnen zijn. Wat het huidprobleem dan ook is.' Tegenwoordig werkt Barbara dag in dag uit aan huidverbetering. Maar dat is niet altijd het geval geweest.

Lees verder