Erbium: YAG laser

Na een behandeling met de fractional laser, is mijn huidconditie veel beter geworden

Fractional laser kan worden ingezet om uw huid weer egaler, vitaler en jonger te maken. Er zijn verschillende huidproblemen waarbij de fractional laser ingezet kan worden:

  • Acné littekens
  • Chirurgische littekens
  • Grove poriën
  • Licht- en zonbeschadigde huid
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Zwakke huidtextuur

De fractionele laser is een laser met een nanometer van 2940 en werkt in op het vocht in de huid. 

Het laserlicht maakt kleine gaatjes in de huid. Er ontstaat onmiddelijk een genezingsproces. Gedurende enkele weken wordt het bindweefsel in de huid opnieuw gerangschikt, waardoor onder andere vervlakking van littekens en verbetering en versteviging van de huid optreedt.

EEN GOEDE CONDITIE VAN MIJN HUID VIND IK ERG BELANGRIJK REGELMATIG EEN PEELING VAN MIJN HUID HELPT DAARBIJ

Voor de behandeling

Het is belangrijk om minimaal vier weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dit geldt voor zowel zonnebaden als de zonnebank. Het is belangrijk dat u zich voor-, tijdens en na de behandeling dagelijks insmeert met een goede zonbescherming met minimaal factor 30.

Tijdens de behandeling

De behandeling is niet pijnloos, het zal prikkend, gevoelig en warm aanvoelen.

Na de behandeling

De huid ziet er rood uit, kan wat brandiger aanvoelen en er zullen na 24 uur kleine korstjes ontstaan. Het is belangrijk om niet aan de korstjes te krabben. Na een paar dagen zal de huid vervellen. Als de korstjes loslaten wordt er een roze-rode huid zichtbaar die na verloop van tijd zijn normale tint zal aannemen. De roze huid mag u camoufleren.

Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om het bindweefsel opnieuw te rangschikken. Het proces werkt nog zo’n zes tot acht weken na de behandeling door en is dan ook zichtbaar.

Heeft u vragen?

Afspraak inplannen

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult met één van onze specialisten. Vul onderstaand formulier in of bel direct naar 075-7370175.

Plan hieronder gelijk een afspraak in om kennis te maken!